Dünya
  • 5.3.2020 10:49

Bavul içerisindeki çıplak kadın cesedinin sırrı çözüldü

Genç kadının korkunç ölümü! "Yatakta yetersizsin" deyince...

Instagram fenomeni ve aynı zamanda bir model olan Ekaterina Karaglanova'nın başına gelenler tam anlamıyla kan dondurdu! Olay Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşandı. Genç kadın daha 24 yaşındaydı. Karaglanova, zengin bir adamla birlikteliği nedeniyle öfke krizine giren sevgilisi tarafından canice öldürüldü. Karaglanova'nın cesedi çırılçıplak halde bir bavulun içerisinde bulundu. Genç modeli öldüren sevgilisinin ifadeleri ise adeta şoke etti!

Rusya'da kan donduran bir cinayet gerçekleşti. Instagram fenomeni ve model Ekaterina Karaglanova, yeni sevgilisiyle lüks bir tatile çıkmak üzere olduğunu öğrenen kıskanç eski sevgilisi tarafından canice öldürüldü.Olayın ayrıntıları öğrenenleri şoke edecek cinstendi!Korkunç olay, 24 yaşındaki model Ekaterina Karaglanova'nın çıplak cesedinin, bir bavulun içinde bulunmasıyla ortaya çıktı.

Tüyler ürperten olay, Rusya'nın başkenti Moskova'nın Nikulinsky bölgesinde meydana geldi.

Maxim Gareev, eski sevgilisi Ekaterina'nın cansız bedeni evindeki bir bavulun içinde bulununca, sosyal medya fenomenini öldürdüğünü itiraf etti.

Nikulinsky Mahkemesi'nden yapılan açıklamada, Gareev'in maksimum güvenlikli bir cezaevinde müebbet hapis yatacağı bildirildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 5.3.2020 10:51

İLGİLİ HABERLER