Spor
  • 8.10.2008 02:50

BAYERN'İ DEVİREN SİNAN'IN KEYFİ YERİNDE...

Sinan, yaptığı açıklamada, takımla kampa katılamadığı için sezon başında oynanan karşılaşmalarda yer alamadığını ifade ederek, “Şimdi kendimi buldum diyebilirim. Goller atmaya ve asistler yapmaya başladım. Formumu yakaladım. Fizik, kuvvet ve moralim yerinde” dedi.
Bochum'da herkesin kendisinden beklentileri olduğunu ifade eden Sinan, “Teknik direktör Marcel Koller beni çok istemişti. Burada taraftarın, takım arkadaşlarımın ve teknik direktörün benden beklentileri var. Ben de bu beklentileri karşılıyorum” şeklinde konuştu.
Ligdeki hedeflerinin orta sıralarda yer almak olduğunu ve üst sıraları da zorlamak istediklerini belirten Sinan, takımda çok güzel bir arkadaşlığın ve ortamın olduğunu, bundan da büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.
Sinan, ligin ilk haftalarında iyi oyununa rağmen iyi sonuçlar alamadıklarını, ancak son iki hafta içinde takım olarak gerçekten çok iyi bir performans sergilediklerini ifade etti.
Lig şampiyonu Bayern Münih'e karşı oynadıkları ve 3-3 berabere kaldıkları son karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını, takımda bazı eksiklere rağmen diğer oyuncuların bu eksikliği aratmadığını belirten Sinan, gol atmasının ve asistler yapmasının da kendisine mutluluk verdiğini söyledi.
Türkiye'de daha önce oynadığı Bursaspor'un ligde çok iyi bir performans sergilediğini ifade eden Sinan, “Bursaspor'un bu performansından mutlu oluyorum. Beni seven taraftarlar var. Arkadaşlarım var. Onlar adına çok seviniyorum. Umarım böyle devam ederler” dedi.
Sinan ayrıca, Türk Milli Takımı'nın Bosna-Hersek'ten ve Estonya'dan daha iyi bir takım olduğunu, eksiklerine rağmen bu karşılaşmalardan 6 puanla döneceğine inandığını kaydetti. (hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:38

İLGİLİ HABERLER