Gündem
  • 29.9.2008 01:18

BAYKAL'DAN KILIÇDAROĞLU'NA MİMİK TAKTİĞİ...

Meclis'te gerçekleşen Fırat - Kılıçdaroğlu düellosunun yankıları sürerken, CHP kanadından da yeni yeni bilgiler kamuoyuna sızıyor. Tartışmanın taraflarından Kılıçdaroğlu, tarihi tartışmadan önce CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bir araya geldi.
Bu buluşmanın perde arkasının bir bölümü kamuoyuna sızdı. Baykal'ın kamuoyuna yansıyan taktiklerinden birisi, Fırat'ın, mal varlığı tartışması açması durumunda Başbakan Erdoğan ile televizyonlarda karşı karşıya gelebileceğini söyleyerek, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajı vermesini istemesi oldu. Yüz yüze gelmemeye çalıştı Baykal'ın kamuoyuna sızmayan diğer taktiği ise, bir hayli ilginç.
Kılıçdaroğlu'nu dikkatle dinleyen Baykal, "Biz sana güveniyoruz. İyi hazırlandığını biliyorum. Bu tartışmadan alnının akıyla çıkacak ve hepimizi gururlandıracaksın. Tartışma boyunca kullanacağın mimiklerin dahi Fırat'ı savunmada tutacaktır" dedi.
Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nun tartışma sırasında, CHP liderinin mimik taktiğini uyguladığı, AK Parti'li Fırat konuşurken, yüzüne bakmamaya özen gösterdiği anlaşıldı. Kılıçdaroğlu-Fırat tartışmasının yankıları önümüzdeki günlerde de devam edeceğe benziyor...
KAFE ANKARA

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER