Gündem
  • 31.8.2007 20:11

BAYKAL'DAN SİYASAL ESPRİLER

Siyasi gündemde her gün yeni bir gerginlik konusu ortaya çıkarken, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, gazetecilerin sorularına esprilerle karşılık vermeye başladı. Verdiği yanıtlara zaman zaman kendisi de gülen Baykal, parlamento kulisinde gazetecilerle esprili bir sohbet yaptı.
      Baykal, DTP’nin Şırnak’ta kimyasal silah kullanıldığı iddiasıyla bir ilgili soru üzerine gülerek gazetecilere takıldı ve "Yine siz atladınız. Daha önce de Öcalan’ın zehirlendiğini atlamıştınız" dedi.
      Baykal, "Hükümeti nasıl buldunuz" sorusu üzerine gülümseyerek, "Yazılı buldum gazetelerde" karşılığını verdi. Baykal, gazetecilerin, "Bundan sonra resepsiyonlar eşsiz yapılacakmış" sözleri üzerine, "Eşim olmadan gitmem? Şaka, şaka? Tabii bu, giderim anlamına da gelmez" dedi.
      Baykal, yeni bakanlar kurulunda sürpriz olup olmadığı sorusu üzerine, "Bana göre sürpriz yok" derken, AKP’nin anayasa değişikliğiyle ilgili çalışmaları konusunda, "Bizim bu konuda oturmuş düşüncelerimizi biliyorsunuz. Yeni bir şey söylemeye gerek yok" dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER