Asayiş
  • 3.10.2008 10:29

BAYRAM GÜNÜ EŞİNİ 22 YERİNDEN BIÇAKLADI!

Avcılar'da, aldatıldığını öne süren öfkeli koca, 5 yıllık eşini 22 yerinden bıçakladı. Bıçak darbeleriyle yere düşen ve komşuları tarafından hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alındı. Ağır yaralı kadın yaşam mücadelesi veriyor. Ailesinin yaşadığı Zeytinburnu'na gelen öfkeli koca, aynı gün babasıyla kavgalı olduğunu öne sürdüğü bir şahsı da bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Ramazan bayramının birinci günü Cihangir Mahallesi'nde meydana geldi. Sezai Kargı isimli şahıs, 5 yıl önce evlendiği eşi Ebru Kargı'nın kendisini aldattığından şüphelenerek eşiyle tartışmaya başladı. Öfkesine hakim olamayan Kargı, banyodaki eşini 22 yerinden bıçaklayarak evden ayrıldı. Kanlar içerisinde yere yığılan Ebru Kargı, komşuları tarafından İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşam mücadelesi veren Kargı'nın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Bu arada, çiftin 3,5 yaşındaki oğulları Kadirtan Kargı'nın ise olay sırasında anneannesinde olduğu öğrenildi.

Ailesinin yaşadığı Zeytinburnu'na gelen Sezai Kargı, babasıyla kavga ettiğini öne sürdüğü Erkan Sarıgül'ü de kalbinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Sarıgül, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, ailesinin evinde bulduğu öfkeli kocayı gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Sezai Kargı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sezai Kargı'nın, emniyetteki ifadesinde, "Erkan babamla tartışmış ve dövmeye kalkışmış. Eşimle aram açıktı, hayatında birisinin olduğunu tahmin ediyordum. Bıçakladığım eşimin öldüğünü sandım. Nasıl olsa cezaevine girecektim, cezaevine gireceğimi bildiğim için Erkan'ı da bıçakladım. Babamın evine gittim. Polisler gelerek beni gözaltına aldı." dediği öğrenildi.
Öte yandan, hastanede Ebru Kargı'nın yaşam mücadelesini kazanmasını bekleyen üvey baba Cüneyt Zengin, "Damadımın herhangi bir dengesiz hareketini görmemiştim. Ayakkabıcıda çalışıyordu. Öğrendik ki kızımı bıçaklamış. Neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Duyunca çok şaşırdım." diye konuştu.
Ablası ve eniştesiyle aynı evde kalan Osman Karagöz ise, "Eniştemin birkaç keç 3,5 yaşındaki çocuğunu dövdüğüne de şahit olmuştum. O zaman kenara çekip konuştum. Geçim sıkıntısından böyle şeyler yaptığını söyledi. Kendini de jiletliyordu. Olup olmayacak tuhaf hareketler yapıyordu. Ablamla sık sık kavga ediyordu. Dedemlere bayramlaşmaya gitmiştim ki bu olayı duydum ve eve geldiğimde her taraf kan gölüne dönmüştü. Komşular ambulansa haber vermiş. Böylesi bir olay nasıl yapılır bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Cihan

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER