Bilim
  • 1.12.2007 00:11

BAYRAMA KADAR ARIZALI TELEFONLAR "ALO" DİYECEK

İRFAN ALTIKARDEŞ
BURSA - Türkiye'de en büyük abone kapasitesine sahip Telekom İl Müdürlükleri arasında yer alan Bursa'da, grevden sonra ekipler hummalı bir çalışma başlattı.


Telekom yetkililerinden alınan bilgiye göre, 45 günlük grev süresinde biriken işler, fazla mesai ve taşeron firmaların aralıksız çalışması ile 20 günlük sürede telafi edilecek. Bursa'da görev yapan 969 personel fazla mesai ile çalışma yürütecekler.


Buna göre grev süresinde, şehirde lodoslu günlerle birlikte ortaya çıkan yaklaşık 6 bin 500 abonenin arızası ile yeni tesis veya nakil bekleyen 3 bin 500 kişinin talepleri 20 gün içerisinde yerine getirilecek. Yetkililer, yapılan iş planlaması ile Kurban Bayramı'na kadar grev sebebiyle abonelerin yüzde 1'ini etkileyen hizmet aksamalarının giderileceğini bildirdiler.


Bu arada 200 civarında ADSL hızlı internet arızasının giderilmesi için çalışmaların da başladığı, internet abonelerinin en geç pazartesiye kadar hizmet alır hale gelecekleri öğrenildi. Yeni internet aboneliği müracatlarının da 2 bin civarında olduğu, bunların da repurtuvarlarda kablolama işlemlerinin 10 güne kadar gerçekleştirileceği kaydedildi. Bursa'da 700 binin üzerinde telefon abonesi bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:25

İLGİLİ HABERLER