Bayrampaşa'da palayla kafeye dalıp müşterileri rehin aldı

••2 dk okuma
Bayrampaşa'da palayla kafeye dalıp müşterileri rehin aldı

Hızlı Özet

“Bayrampaşa’da bir kişi elinde palayla kafeye dalarak, içeride bulunan müşterilere korku dolu anlar yaşattı. Tabak ve bardakları fırlatan şahıs, ekiplerin ikna çalışmaları sonuç vermeyince bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.”






Bayrampaşa’da bir kişi elinde palayla kafeye dalarak, içeride bulunan müşterilere korku dolu anlar yaşattı. Tabak ve bardakları fırlatan şahıs, ekiplerin ikna çalışmaları sonuç vermeyince bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.



Olay, saat 22.00 sıralarında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Şehit Kamil Balkan Caddesi üzerinde bulunan bir kafede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği öğrenilemeyen bir kişi eline aldığı palayla, henüz bilinmeyen bir sebeple içerisinde müşteriler bulunan kafeye daldı. Müşteriler korku dolu anlar yaşayarak sokağa kaçışırken, şüpheli şahıs sağa sola tehditler savurdu. Panikle sokağa dökülen vatandaşlar polis, sağlık ve itfaiye ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşları çevreden uzaklaştırarak önlem alırken, itfaiye ekipleri ise şüpheli şahıs üzerinde çalışma yaptı.



bayrampaşa pala ile restorana dalıp içerdikleri rehin aldı. ile ilgili görsel sonucu



Tabakları fırlattı, ikna etmek isteyen polisleri gitarla püskürttü



Ekipler şüpheli şahsı ikna etmeye çalışırken, tehditler savuran şüpheli restoranda bulunan tabak ve bardakları fırlattı. Şüpheli kendisini ikna etmek için gelen polis ekiplerini, eline aldığı gitarı savurarak püskürtmeye çalıştı. Bunun üzerine polis ekipleri herhangi bir yaralanmanın olmaması için şeridi genişleterek vatandaşları kafe çevresinde uzaklaştırdı.



Bayrampaşa'da hareketli dakikalar: Palayla kafeye daldı



İkna çabaları sonuç vermeyince bacağından vuruldu



Elinde palayla kafe içerisinde ekiplere zor anlar yaşatan şüpheli şahsı ekipler ikna etmek için uzun süre uğraştı. İkna çabalarının sonuç vermemesi üzerine polis ekipleri şahsı bacağından vurarak etkisiz hale getirip yakalandı. Bacağından vurulan şahsa ilk müdahale olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralı şahıs polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı.



bayrampaşa pala ile restorana dalıp ile ilgili görsel sonucu



O anlar kamerada



Kafe içerisinde ikna çabaları sonuç vermeyince ekipler, şüpheliyi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Polis ekiplerinin şahsı bacağından vurduğu o anlar ise kameralara yansıdı. Görüntülerde, ikna çabalarının sürmesi ve silah seslerinin duyulmasının ardından şahsın yerde yattığı anlar görülüyor.






Bu haber 501 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Soma'da 5 işçinin hayatını kaybettiği maden göçüğüne ilişkin soruşturmada 9 gözaltı
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

Soma'da 5 işçinin hayatını kaybettiği maden göçüğüne ilişkin soruşturmada 9 gözaltı

Soma Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 3 cumhuriyet savcısının yürüttüğü soruşturmada, olayda sorumluluğu ve ihmali olabileceği değerlendirilen şirket yetkilileri hakkında gözaltı kararı verildi.

Habervitrini10050 Görüntüleme
Güllü'nün ölümüne tanık olan isim konuştu! "Tuğyan annesini attı"
Asayiş

Güllü'nün ölümüne tanık olan isim konuştu! "Tuğyan annesini attı"

Yalova'da şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması sürerken, sanık Tuğyan Ülkem Gülter ve tanıkların beyanları ortaya çıktı.

Habervitrini10567 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 5. dalga operasyon! 26 hisse senedi inceleniyor
Asayiş

Fon soruşturmasında 5. dalga operasyon! 26 hisse senedi inceleniyor

Fon soruşturmasında düzenlenen 5. dalga operasyonun detaylarını paylaşan Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini, 56 şüphelinin tutuklandığını, 26 hisse senedindeki hareketlerin ayrıntılı şekilde incelendiğini belirtti. Bakan Gürlek, suçtan elde edildiği mal varlığı değerlerinin TMSF bünyesinde oluşturulacak fona aktarılmasına yönelik hukuki süreçlerin işletileceğini duyurdu.

Habervitrini11142 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 5 şirket TMSF'ye devredildi
Asayiş

Fon soruşturmasında 5 şirket TMSF'ye devredildi

BDDK, son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından yaptığı değerlendirme sonucunda Tera Yatırım Bankası, Destek Yatırım Bankası ve Hedef Yatırım Bankası ile Destek Faktoring ve Tera Finans Faktoring'in yönetimlerinin TMSF tarafından yürütülmesine karar verildiğini açıkladı.

Habervitrini14326 Görüntüleme