Gündem
  • 26.3.2009 04:11

BBP GENEL SEKRETERİ: 'ARTIK SABRIMIZ ZORLANIYOR!..'

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin enkazına halen ulaşılamadı. Kamuoyunun yeterli seviyede bilgilendirilmemesini eleştiren BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, "Tahammül sınırlarımız zorlanıyor" dedi.



VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin düşmesi üzerinden yaklaşık 12 saat geçti. Ancak halen enkaza ulaşılmaması üzerine BBP Genel Merkezi'nden parti adına açıklamada bulunan Genel Sekreter Yalçın Topçu, çalışmalar konusunda yetkili ağızlardan bir açıklama yapılmamasını eleştirdi.

BBP Genel Sekreteri Topçu, "Halen sonuç alınamaması bizi üzdü. Bir ihmalin olduğunu düşünmüyoruz ancak yetkili ağızlardan açıklama yapılmalıdır. Bu saate kadar sonuca ulaşılamamasının nedeninin yetkililerce kamuoyuna bildirilmesi gerekir. Biz bunu bekliyoruz. Gelinen bu noktada bu işi yürüten devletin ilgili birimleridir. Yapılan çalışmaların en yetkili ağızlardan biran evvel ne noktada olduğunun açıklanmasını ivedilikle bekliyoruz. Şu geldiğimiz noktada büyük Türk milletinin ve camiamızın tahammül sınırları zorlanmakta ve tüketilmektedir. Yetkililerden biran evvel tatmin edici açıklama bekliyoruz. Geldiğimiz şu noktaya kadar netice alınmadı. Sayın Bakanımızın bölgede olduğu belirtiliyor. Kendisi de bağlantılarla çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ancak gelinen noktada bir sonuç yok.Genelkurmay'ın ve Başbakanlık'ın bize söylediği; çalışmaların devam ettiği yönünde. Bize yetkililerin ifade ettiği; şuradan Jandarma ekipleri gitti, şuradan şu ekipler gitti. Yapıldı, yapıldı, yapılıyor. Ama şu noktada yapılan çalışmalar ne bizi, ne camiamızı, ne de kamuoyunu tatmin edecek düzeyde değildir. Allah göstermesin öyle bir netice olursa sorumluluk, yetkililer kimse onların olacaktır."

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:48

İLGİLİ HABERLER