Yaşam
  • 6.8.2009 02:30

'BEĞENDİĞİM TEK SARIŞIN BENİM!..'

Genlerinden gelen bir güzelliği olduğunu söyleyen Süperstar, “Beğendiğim tek sarışın benim” dedi...

Süperstar Ajda Pekkan, diyetisyeni doktor Ender Saraç'la katıldığı davette iki kaşı arasında bulunan 'üçüncü göz'le dikkat çekti. Her zaman formuna dikkat eden ve spor yapan Pekkan, güzellik sırrını açıklarken yaptığı estetik müdahaleleri unutmuşa benziyordu.

Estetik denince ilk akla gelen isim olan Ajda Pekkan, "Genlerimin üzerinde minik bir rötuşla hep güzelim. İnsanlara spor yapmasını tavsiye ediyorum. Bu yüzden Ender Saraç'la da çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi tamamlıyoruz" dedi.

‘DOĞMA BÜYÜME SARIŞINIM’

Ünlü sanatçı Saraç'la anlaştıkları noktaları ise "Astrolojide, sufizmde, seyahatlerde ve vitaminlerde onunla çok iyi anlaşıyoruz" diye konuştu. Doğuştan ya da sonradan olma sarışının tartışıldığı bu dönemde Pekkan, "Ben doğma büyüme sarışınım. Saç rengi zamanla koyulaşıyor ama ben sarışın kalmayı tercih ettim. Beğendiğim sarışın tek isim benim. İkinci sırada da yine benim" diyerek iddialı açıklamalar yaptı.

NAGATİF DÜŞÜNCELERİ ALIP GÖTÜRÜYOR

Ünlü sanatçı alnında bulunan üçüncü gözle ilgili, "Yüce Rabbimle olan bağlantımı bu gözle algılıyorum. Negatif düşüncelerden kendimi arındırarak ruhumu daha yukarıya çıkmasını sağlıyorum" dedi.
(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER