Yaşam
  • 12.6.2014 17:59

Behzat Ç.'ye uyuşturucu şoku

Geçtiğimiz aylarda İstanbul polisi tarafından ünlü sanatçılara yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunun bir benzeri Ankara'da yaşandı. Savcılık, çok sayıda ünlü oyuncunun uyuşturucu kullanmaktan ifadesini aldı. Sanatçılar serbest bırakılırken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı Başkomiser Behzat rolüyle ünlenen tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu'nun da aralarında bulunduğu bir çok sanatçının uyuşturucu kullanmaktan ifadesi alındı. İfadesi alınanlar arasında Beşikçioğlu'nun yanısıra bir çok dizi ve televizyon programında rol alan tiyatro ve ses sanatçılarınında olduğu öğrenildi. Bunlar içinde Tatar Ramazan dizisinde Koğuş Ağası rolünü canlandıran sanatçı Umut Karadağ'ın bulunduğu da ileri sürüldü. TRT'de yayınlanan programlarda yer alan bazı sanatçıların da ifadelerenin alındığı öğrenildi.
 
İddiaya göre tiyatroda çalışan bir kişi bazı sanatçıların uyuşturucu kullandığı yönünde ihbarda bulundu.
 
Bunun üzerine çok sayıda sanatçı polis nezaretinde savcılığa getirildi. Savcı, sanatçıları ifadelerini aldıktan sonra serbest bıraktı. Ancak bu konuda soruşturma başlatıldı. Beşikçioğlu'nun ilk ifadesinde uyuşturucu kullandığını kabul ettiği ancak bunun ticaretini yapmadığını söylediği ileri sürüldü. (Milliyet)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:15

İLGİLİ HABERLER