Spor
  • 30.6.2009 15:49

BEKİR İRTEGÜN: DEĞİŞİKLİKLERE İHTİYACIM VARDI

İSTANBUL - Tam Saha dergisinin temmuz sayısında röportajı yer alan Bekir, geçen sezonun devre arasında çok istediği bu transferin gerçekleşmediğini ve sezon sonunda Fenerbahçe'ye geldiğini hatırlatarak, ''Gaziantepspor'da 8 yıl oynadım ve bu oldukça uzun bir süre. Kendimi geliştirebilmem ve potansiyelimi zorlamak için bazı değişikliklere ihtiyacım vardı'' ifadesini kullandı.
2-3 yıl önce ekstra olarak değerlendirilebilecek çalışmalar yaptığını, bir süredir bu çalışmaları yapmasa da antrenmanlarda bütün enerjisini harcadığını anlatan sarı-lacivertli futbolcu, ''Ekstra çalışmaları yapmaya yeniden başlamam gerektiğini biliyorum'' dedi.

-''ANADOLU'DAN ŞAMPİYON ÇIKMA İHTİMALİ ÇOK ZOR''-

Bekir bir soru üzerine Türkiye'de Anadolu takımlarından birisinin şampiyon olma ihtimalini çok zor gördüğünü söyleyerek, ''Çünkü her sezon büyük takımların böylesine kötü bir grafik çizeceğini zannetmiyorum'' ifadelerini kullandı.
Sarı-lacivertli futbolcu (A) Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası şansıyla ilgili olarak da şunları kaydetti:
''2008 Avrupa Şampiyonası'na zorlu bir eleme döneminden geçerek gitmiştik. 2010 Dünya Kupası için de bir benzerini yaşıyoruz. Şimdi rakibimizin puan kaybetmesini bekleyen bir takım durumuna düştük. Ben eminim ki Bosna-Hersek puan kaybedecek, biz de onları yeneceğiz ve ikinci sırayı geri alacağız. Kendimize güvendiğimiz takdirde aşamayacağımız engel yok.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER