Asayiş
  • 31.5.2006 15:13

BELEDİYE BAŞKANI'NA MAKAM ARACINDA SOPAYLA SALDIRDILAR

Antalya'nın Finike ilçesine bağlı Hasyurt Belde Belediye Başkanı Mahmut Esen'in makam otomobilinin camları, demir sopa ile kırıldı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Belediye Başkanı Esen'in belediye binası önündeki makam otomobiline, bir kişi tarafından, gece demir sopa ile saldırı düzenlendi. Olayda makam otomobilinin camları kırıldı, bir tabela da hasar gördü. Olayla ilgili olduğu iddiasıyla H.A, jandarma ekiplerince olay yerinde yakalandı.

Belediye Başkanı Esen, yaklaşık bir yıldır müzikli ruhsat verdikleri bir restoranın sahibinin kendisinden gazino ruhsatı istediğini belirtti.

Belediye Meclisinde buraya gazino ruhsatı verilmemesi yönünde karar aldıklarını ifade eden Esen, bu nedenle yaklaşık üç ay önce söz konusu restoranın sahibinin oğlu F.A'nın kendisini yumrukladığını kaydetti.

Esen, bu kez de restoran sahibinin kardeşinin makam otomobiline saldırı düzenlediğini ileri sürerek, ''Yapılan saldırı bana değil, Hasyurt halkına yapılmış bir saldırıdır'' dedi.

Tehditlerden yılarak kamu görevlerini istismar etmeyeceklerini belirten Mahmut Esen, ''Bu tehditler bizi yıldıramaz. Bu tip insanların ne zaman ne yapacakları belli olmaz. Can güvenliğimizi temin edelim diye görevlerimizi istismar edemeyiz'' diye konuştu.

Saldırıyla ilgili gözaltına alınan H.A'nın sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER