Yozgat’ın Çekerek ilçesine bağlı Bazlambaç Beldesi Belediye Başkanının oğlunun otomobili içerisinde cesedi bulundu.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Belediye Başkanı Osman Dölek’in oğlu Serkan Dölek (21) gece evinden ayrıldı. Bir süre sonra ise belde içerisinden silah sesi duyuldu. Gece saat 02.00 sularında meydana gelen olay yerine gelen
jandarma yaptığı incelemede Serkan Dölek’i otomobili içerisinde tabancayla başından vurulmuş olarak buldu.
İlk belirlemelere göre intihar etmiş olabileceği belirtilen Serkan Dölek’in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
BELEDİYE BAŞKANININ OĞLUNA OTOMOBİLİNDE İNFAZ!..

Hızlı Özet
“Yozgat’in Çekerek ilçesine bagli Bazlambaç Beldesi Belediye Baskaninin oglunun otomobili içerisinde cesedi bulundu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında 20 kişiye tutuklama: İşte o isimler
Fon soruşturmasında Çağlayan Adliyesi’ne getirilen 20 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Tutuklu sayısının 65’e ulaştığı soruşturmada gözler mahkemeden çıkacak karara çevrildi.

CHP'li vekili vuran şahıs evinde ölü bulundu!
Aydın’da 10 yıl önce CHP’li Bülent Tezcan’ı silahla yaralayan Abdullah S., bir dairede başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anne kendini attı, baba ve 5 yaşındaki oğlu peşinden gitti
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 31 yaşındaki bir kadının 2. kattaki evlerinin penceresinden atlamasının ardından eşi ve 5 yaşındaki oğlu da aynı pencereden aşağı atladı. Ağır yaralanan aile üyeleri hastaneye kaldırılırken, anne S.Y. doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Baba M.Y. ile 5 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor.

Olay yerindeki mermi izlerinin yönü yerli ve milli cihazla belirleniyor
Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki olay yeri inceleme ekiplerinin olay aydınlatmasındaki detayları ve süreyi kısaltmak için Türk mühendisler tarafından geliştirilen kit, TEKNOFEST Güneydoğu'da ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor.