Asayiş
  • 30.5.2006 08:00

BELEDİYE OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜNE KÖPEKLİ VE ZİNCİRLİ SALDIRI

ARİF ÇAYAN
İZMİR (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay, Konak İlçesi Hatay Halilrıfat Paşa Caddesi üzerinde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Basmane- Halilrıfat Paşa hattında çalışan 35 DHU 58 plakalı İZULAŞ'a ait otobüs şoförü Hasan Sürmeli (56), son durağa yolcularını bıraktıktan sonra geri döndü.

Halilrıfat Paşa'dan Varyant yönüne gitmekte olan Hasan Sürmeli, önüne çıkan ve başı boş dolaşan bir köpeği ezmemek için direksiyonu sağa kırdı. Köpeğin yanında elinde tasma zinciri olan 2 kişi, otobüsü durdurup Hasan Sürmeli'ye "Dikkat etsene, köpeği ezeceksin" dediler. Hasan Sürmeli de "Siz de o zaman köpeği zincirsiz gezdirmeyin" dedi. Bunun üzerine 18-20 yaşlarındaki 2 kişiyle otobüs şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında otobüsün içine giren 2 kişi, otobüs şoförü Hasan Sürmeli'yi aşağı indirdi. Yolda süren kavga sırasında Sürmeli'nin yüzüne zincirle vuran şehir eşkıyaları daha sonra da yanlarındaki beyaz renkli ve kahverengi benekli Pitbull cinsi köpeği, otobüs şoförünün üzerine saldırttılar. Köpek tarafından 5 yerinden ısırılan Hasan Sürmeli yere yığılırken köpekli magandalar ise ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

Vatandaşların durumu haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri tarafından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Sürmeli tedavi altına alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER