Spor
  • 6.6.2020 23:47

Belhanda'ya astronomik teklif

Galatasaraylı Belhanda'ya Al Hilal'den astronomik maaş!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Corona virüsünden ekonomik olarak darbe yiyen Galatasaray, futbolcu maaşlarında indirime gitmek istedi ancak Belhanda'da bu isteğe şartlı evet geldi. Bu gelişmenin ardından Faslı yıldız ile yollarını ayırarak hem yüksek maaşından kurtulmak hem de transfer için bütçe yaratmak isteyen Galatasaray'a iyi haberler geldi.

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'i çalıştıran 51 yaşındaki Rumen teknik direktör Razvan Lucescu'nun Younes Belhanda'yı ısrarla istediği biliniyordu.Belhanda seviyesinde bir oyun kurucu ile çalışmak istediğini yönetim kuruluna ileten Lucescu'nun, babasının tanıdıkları vasıtasıyla Faslı yıldız için aldığı bilgi aldığı belirtilmişti.

"BELHANDA'YI İSTİYORUM"

Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan, Riyadh gazetesine verdiği demeçte ise, "Belhanda'yı gelecek sezon kadromda görmek istiyorum" açıklamasını yaparak transferi istediğini açıklamıştı.Sarı-kırmızılıların kapısını 5 milyon euro'ya çalmaya hazırlanan Al Hilal'in 30 yaşındaki Faslı futbolcuya önereceği para da belli oldu.

Al Nasr ve bazı Avrupa kulüplerinin de oyuncuyu transfer etmek istediği gündemdeyken, Galatasaray'da mutlu olduğunu söyleyen 30 yaşındaki yıldızın aklı yüksek maaşla çelinecek.

Al Hilal'in Belhanda'ya yıllık 5 milyon euro net maaş önereceği yazıldı. Arap basınına göre; kulübün kazandığı her 25 puan için 100 bin euro ve attığı her bir gol için de 5 bin euro teklif edilecek.

ESKİ TAKIM ARKADAŞI GOMIS'LE BİR ARAYA GELECEK

Younes Belhanda, Razvan Lucescu'nun çalıştırdığı Al Hilal'i tercih etmesi durumunda Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Bafetimbi Gomis ile bir araya gelecek.

Belhanda, Galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin euro net maaş, puan başına 5 bin ve her 25 puanda bir 100 bin euro prim alıyor.

Bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 25 karşılaşmaya çıkan Faslı yıldız, 5 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.


 


 

Güncellenme Tarihi : 6.6.2020 23:57

İLGİLİ HABERLER