Spor
  • 1.8.2009 10:55

"BEN DEV MAÇLARIN ADAMIYIM"

“Beşiktaş’ta bugüne dek oynadığım maçlara bakarak değerlendirme yapmayın. Ben en iyi performanslarımı Milan ve İnter gibi büyükler karşısında sergiledim.”

TOPLAM 14,5 milyon Euro’ya ulaşan maliyetiyle Beşiktaş’ın en pahalı futbolcusu olan Matteo Ferrari’yi Fenerbahçe maçı heyecanı sardı. Sarı lacivertli takımla oynanacak TFF Süper Kupa maçında ilk 11’de sahaya çıkması beklenen İtalyan savunmacı, dün yönetici Şeref Yalçın ile yaptığı sohbette Fenerbahçe derbisini iple çektiğini söyledi.

Beşiktaş’a geldikten sonra Catania, Olympique Lyon ve Porto maçlarında oynama şansı bulan Ferrari, bu karşılaşmaların bir ölçü olarak alınmaması gerektiğini belirterek, “O maçlara bakarak benim hakkımda değerlendirme yapmaya kalkanlar, çok yanılır. Ben büyük maçları severim. İtalya’da oynadığım dönemde en iyi performansımı Milan, İn ter ve Juventus gibi takımlar karşısında sergiledim. Burada da Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının takımımız için çok önemli olduğunu öğrendim. Fenerbahçe ile oynayacağımız maçı büyük heyecanla bekliyorum” diye konuştu.

TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe’yi yeneceklerini iddia eden Ferrari, “Fenerbahçe’de isim olarak çok önemli futbolcular var. Fakat biz de güçlü ve formdayız. Fenerbahçe’yi yenip sezonun ilk kupasını müzemize götüreceğimize inanıyorum” dedi. Matteo Ferrari, İspanya’da katıldıkları Barış Kupası’nın her açıdan faydalı geçtiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Mustafa Denizli’nin sistemini öğrenmekte hiç zorlanmadım, çünkü İtalya’dakinden çok farklı değildi. Benim için asıl önemli olan defansta birlikte oynadığım arkadaşlarımı tanımaktı. Barış Kupası’ndaki Lyon ve Porto maçlarında, kim nasıl oynuyor, onu öğrendim.”

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER