Gündem
  • 16.5.2013 15:58

"Benim dedem ol"

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, korumaların arasından sıyrılan küçük kız, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sarılarak, "Benim dedem ol" dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hatay’ın Reyhanlı İlçesindeki ziyareti sırasında ilginç bir olay yaşandı. 6 yaşında olduğu belirtilen küçük bir kız çocuğu Abdullah Gül’ün Reyhanlı Belediye binası gelişi sırasında yüzlerce kişinin ve korumaların arasından sıyrılarak, Gül’e ulaştı. Küçük kız Cumhurbaşkanı Gül’ü öperek "benim dedem ol" dedi. Gül ise tebessüm ederek "tamam" dedi.

Gül’den taziye çadırına ziyaret
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde taziye çadırlarını dolaştı. Cumhurbaşkanı Gül’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ayrıca patlamanın meydana geldiği belediye binasında incelemelerde bulundu. Daha sonra halka hitap eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Bütün Reyhanlıları oyuna gelmediğiniz için tebrik ediyorum. Olup bitenler üzücüdür tabii. Kimse evini barkını terk etmek istemez. Sizler, evinden barkından ayrılmak zorunda kalanları aranıza alarak en büyük asaleti gösteriyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu durumu düzeltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."
(İHA)

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER