Gündem
  • 30.4.2006 02:15

BENİM YAĞIM EN İYİSİ

Tanıtımlarda ve defilelerde en çok boy gösteren mankenlerden biri olan Tuğba Özay kendisiyle ilgili ilginç bir açaklımada bulundu " En iyi yağcı benim". Güzel manken bunun nedenlerini de uzun uzun anlattı.

 

 

Ünlü giyim mağazası Adil Işık, Bakırköy Town Center'daki alışveriş merkezine bir mağaza daha ekledi. Geçtiğimiz gün açılışı yapılanın mağazada kıyafetleri tanıtmak amacıyla defile düzenlendi. Defilede görev alan mankenler arasında ise Tuğba Özay, Ece Gürsel, Binnur Gülbey gibi isimler vardı.

Defilede görev alan Tuğba Özay, "Oradan oraya koşturuyorum. Buraya Ankara'dan geldim çıkap Antalya'ya gideceğim. Çok yoğun çalışıyorum. Artık çalışma alanıma bir yenisi daha eklendi. Antalya'daki çiftliğimdeki zeytin ağaçlarının yağları için bir firmayla anlaşıp zeytinyağı sektörüne gireceğim. İnsanlar yağları saçlarına, yüzüne her yerine sürebilecek ve sofralarda en iyi yağ olan Tuğba Özay yağları yerini alacak. En iyi yağcı benim. Başkaları da çıksın rekabet edelim daha iyi olur ama en iyi yağcı ben olurum" derken

                                      Tuğba Özay-Ece Gürsel

Ece Gürsel ise yaşadığı kötü olayların ardından dostunu düşmanını anladığını belirterek sözlerine şöyle devam etti " İnsanın ailesinden başka dostu yokmuş anladım çok vefasız gördüm. Ama Tuğba'nın yeri de benim için ayrı. O bambaşka, kardeşim gibi" diyerek Özay'a her konuda destek olduğunu söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:30

İLGİLİ HABERLER