Yaşam
  • 29.7.2009 02:37

BEREN'E SOSYETİK SEVGİLİ...

Bülent İnal'dan ayrıldıktan sonra adı Şahan Gökbakar'la anılan Beren Saat gönlünü Haşmet Ronabar'a kaptırdı. Bülent İnal'dan ayrıldıktan sonra adı Şahan Gökbakar'la anılan Beren Saat gönlünü Haşmet Ronabar'a kaptırdı.

Birçok ünlüyle aşk...
Beren Saat, yine özel hayatıyla gündeme geldi. Kısacık şöhret hayatında adı birçok isimle anılan Beren, en ciddi ilişkisini Bülent İnal'la yaşamıştı. Evlilikle biteceği söylenen İnal aşkını sürpriz bir şekilde noktalayan Beren Saat'in adı ayrılığın üzerinden çok geçmeden Şahan Gökbakar'la aşk haberlerine karıştı.

Sık sık görüşüyorlar
Beren, bu haberlerle ilgili konuşmazken güzel oyuncunun aslında "Recep İvedik" lakaplı Şahan'la değil sosyetik bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Söylenenlere göre; güzel oyuncu son zamanlarda ünlü işadamı Reşit Ronabar'ın oğlu Haşmet Ronabar'la sıkça görülmeye başladı. Hatta ikili, samimi fotoğraflarını popüler internet sitesi facebook'a bile koydu!

Olaylı şekilde boşanmıştı
Beren Saat'le Kanyon Alışveriş Merkezi'nde fotoğraf çektiren Haşmet Ronabar, 2004'te manken eşi Bendegül Ronabar'dan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eşini dövdüğü iddia edilen Ronabar, 45 bin TL tazminat ödemişti.

(TAKVİM)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER