Yaşam
  • 28.1.2020 18:55

Berna Laçin'in reklam yüzü olduğu şirketten flaş açıklama

Elazığ depremi sonrası yaptığı paylaşımla tepki çeken Berna Laçin ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Laçin'in reklam yüzü olduğu deterjan şirketi, "Konuyu değerlendirme aşamasındayız. Türkiye operasyonumuz Avrupa'ya bağlı olduğu için durumu onlara açıklamaya çalışıyoruz" dedi.

Berna Laçin ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Temizlik ürünleri markası olan bir şirket, reklam yüzleri olan Berna Laçin'in sözleşmesinin feshedilmesi için hazırlıklara başladı. Berna Laçin, yaşanan Elazığ depremi sonrası attığı provokatif tweet'le her kesimden insanın büyük tepkisini çekmişti. Onlarca kişinin yaşamını yitirdiği Elazığ depreminin ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi falan, depremden dolayı muafiyet alıyor" diye yazan Berna Laçin'in duyarsızlığına eleştiri yağdı.

Berna Laçin için tehlike çanları çalmaya başladı. Berna Laçin'in yaptığı bu provokasyona reklam yüzü olduğu şirket de kayıtsız kalmadı. Şirket, sosyal medya hesaplarından Berna Laçin görsellerini kaldırdı. Procter&Gamble (P&G) Türkiye ve Kafkaslar Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, SABAH'a konuştu. İşte Laçin hakkında yapılan son dakika açıklaması...

Skandal paylaşımları sonrası Berna Laçin'i sepetlediler

Şirket, reklam yüzü olan Laçin'in sözleşmesinin feshedilmesi için hazırlıklar başlatıldı. Procter&Gamble (P&G) Türkiye ve Kafkaslar Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, "Konuyu değerlendirme aşamasındayız. Türkiye operasyonumuz Avrupa'ya bağlı olduğu için durumu onlara açıklamaya çalışıyoruz. Değerlendirme toplantılarımız sürüyor. Avrupa ekibimiz de konuyu değerlendiriyor. En kısa sürede kamuoyunu süreç hakkında bilgilendireceğiz" dedi. Edinilen bilgilere göre, sözleşmenin feshi için avukatlar çalışmaya başladı.

Şirfkete çağrı yapılmıştı

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Elazığ depremi sonrası Berna Laçin tweet'leriyle gündeme oturmuştu. Onlarca kişinin canını kaybettiği büyük depremin ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi falan, depremden dolayı muafiyet alıyor" diye tweet atan Laçin'e tepkiler çığ gibi büyümüş, Twitter'da aleyhine büyük bir kampanya başlatılmıştı. Kullanıcılar, marka yüzü olduğu deterjan markasına, 'Bırak bulaşıklarımız kirli kalsın, sen bu zihniyeti temizle' diye çağrı yapmıştı.

Güncellenme Tarihi : 29.1.2020 00:53

İLGİLİ HABERLER