Asayiş
  • 7.10.2008 16:50

BEŞ YILDIZLI BİR OTELDE POMPALI CİNAYET

ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Çamyuva beldesinde beş yıldızlı bir otelde Satın Alma Müdürü, otelin servis şoförü tarafından vuruldu.
Olay, Çamyuva'da bir otelde sabah saat 09.00'da meydana geldi. Otelin servis şoförü 25 yaşındaki İlhan G., elindeki tüfekle yakın arkadaşı olan otelin Satın Alma Müdürü Özgür Atmaca'nın (30) odasına girdi. Atmaca'yı odasında vuran İlhan G., suç aleti tüfekle birlikte Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek teslim oldu. İş arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülen Atmaca, yapılan tüm mühalalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Atmaca'nın cesedi otopsi yapılmak üzere
Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı.
Antalya'da halkla ilişkiler alanında başarılı çalışmalarıyla tanınan Serap Atmaca ile evli olan Özgür Atmaca ve şoför İlhan G.'nin 2.5 yıldır birlikte çalıştıkları ve çok iyi arkadaş oldukları belirtildi. İş arkadaşları, ramazanda birbirlerinin evine iftara giden ikilinin arasında ne olduğunu bilmediklerini söyledi. Eşinin en yakın arkadaşı tarafından öldürüldüğü haberini Antalya'da alan Serap Atmaca, sinir krizleri geçirdi. 30 yaşındaki Serap Atmaca, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Jandarma olayı soruşturuyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:39

İLGİLİ HABERLER