Spor
  • 6.12.2008 03:28

BEŞİKTAŞ BAŞKANI STÜDYOYU BASTI!..

Beşiktaş Başkanı Demirören, sabah 08.30'da Radyospor'a gitti, Sadettin Saran'dan "Futbol Cafe"si programında Fulya'nın tartışılmamasını istedi. Programı hazırlayan Hürsel Tekinoktay ise rest çekti.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den ilginç bir icraat geldi. Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyerek, Fulya Projesi ile ilgili olarak basında yer alan haberleri sert bir dille eleştiren Demirören'in şimdi de bir radyo programını durdurttuğu öğrenildi. Demirören, Radyospor'da uzun zamandan beri Hürsel Tekinoktay tarafından yapılan ve sürekli olarak Fulya Projesi'nin konu edildiği program için radyonun sahibi Saadettin Saran ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Tekinoktay: Programa çıkmam
Başkan Yıldırım Demirören'in Radyospor'un sahibi ve eski Fenerbahçe yöneticisi Saadettin Saran'a "Fulya ile ilgili konu mahkemeye intikal etti. Bu konuyu artık gündeme getirmeyin" dedi. Yıldırım Demirören'in sözleri üzerine Radyospor, Fulya konusunu tartışmaktan vazgeçti. Hürsel Tekinoktay ise, "Fulya konusunun gündemden kalması isteniyorsa ben de bundan sonra bir daha Futbol Cafe'si programa çıkmam" diyerek rest çekti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 03:35

İLGİLİ HABERLER