Spor
  • 18.1.2014 10:28

Beşiktaş bombaları patlatmaya hazırlanıyor

Transferde hata yapmak istemeyen siyah beyazlı yönetim transfer listesinde bulunan isimlerle anlaşarak hem taraftarının gönlünü almak hem de ikinci yarıya iddialı girmek istiyor.

İlk hedef Lescott

Defansta sıkıntı yasayan Beşiktaş, transferde en çok buraya alınacak oyuncu için mesai harcıyor. Beşiktaş transfer komitesinin en çok mesai harcadığı isim hiç kuşkusuz Cityli Lescott. Önder Özen'in önceki günlerde 'Lescott'ı isteriz ancak ayın 20'sine kadar onu almamız çok zor açıklaması' transferin bugünlerde sonuçlanabileceği yorumlarina neden olmuştu. Önceki günlerde Deniz Atalay'ın yaptığı açıklamalar da transferin artık son noktaya geldiğini ortaya çıkardı. Lescott'ın ilk tercihleri olduğunu söyleyen Atalay, oyuncunun kulübünden haber beklediklerini söyledi.

Lescott'ı kadrosuna katarak defans problemini çözmek isteyen Beşiktaş, bir yandan da hücuma katlı yapacak bir oyuncu arayışında.

Varsa yoksa Toivonen

PSV'nin yıldız oyuncusu Ola Toivonen'i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başladı. Hücuma dönük orta saha oyuncusu Bryan Ruiz'i kadrosuna katan PSV'de forma şansı azalan İsveçli yıldız, Beşiktaş'tan gelen bu teklife çok sıcak bakıyor. Sürekli oynayabileceği bir kulüpte oynamak isteyen Toivonen, Beşiktaş'ın PSV ile anlaşması durumunda siyah beyazlı formayı giyebilir.

2 milyon Euro

Hollanda basınına sızan Beşiktaş PSV görüşmelerinde siyah beyazlıların oyuncu için kulübüne 2 Milyon Euro teklif ettiği aktarıldı. PSV'nin Toivonen için 3.5 Milyon Euro istediği ancak hem oyuncunun ayrılmak istemesi hem de Bryan Ruiz'in transfer edilmesi bu fiyatın Beşiktaş'ın istediği rakamlara gelebileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Önder Özen'in de takımda görmek istediğini açıkça beyan ettiği Toivonen için oldukça ısrarcı olduğu ve Biliç'in de oyuncunun alınmasını istediği aktarılan bilgiler arasında.

Niko Kranjcar iddiası

Ayrıca Beşiktaş için bir iddia da İtalyan spor sitelerinden geldi. Bilic'in orta sahaya Niko Kranjcar'ı istediği ve kulübü Totttenham'la görüşmelerin başladığı ifade edildi. Geçen sezon Dinamo Kiev'de kiralık olarak forma giyen oyuncu son olarak Quens Park Rangers'ta forma giymişti. Bu sezon Championship'te 16 maça çıkan oyuncu 2 asist yaptı ve 1 gol attı.

Mustafa Göksel - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:24

İLGİLİ HABERLER