Spor
  • 26.6.2006 09:33

BEŞİKTAŞ DELGADO'YU KAZANDI, BOBO'YU KAYBETTİ

Golcü futbolcunun menajeri, siyah beyazlı kulübe çektiği faksta, "Bobo’yu kiralamayacağız. Satın almaktan başka çareniz yok" dedi. Beşiktaş, Arjantinli Delgado’nun transferini ise büyük ölçüde bitirdi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, önceki akşam Ceylan Oteli’nde yönetim kurulu üyesi Süleyman Eren’in üçüzleri Serhan, Tayfur, Burak’ın sünnet düğününde Bobo şoku yaşarken, Delgado’dan gelen olumlu haberle sevindi.

Transfer çalışmaları konusunda ikinci başkan Murat Aksu’dan bilgi alan Demirören, Brezilyalı futbolcu Bobo’nun yeni sezonda takımda kalmasının zor olduğunu öğrendi. Aksu, Bobo’nun menajerinden birkaç saat önce kulübe gelen bir faksın içeriğini anlatırken, "Menajeri Bobo’ya Fransa ve İspanya’dan dört kulübün daha talip olduğunu, bu yüzden de futbolcuyu kiralamak istemediğini bildirdi. Zaten Bobo da kiralık oynamak istemiyormuş. Bize (Satın almaktan başka çareniz yok) diye yazmış" diye konuştu. Başkan Yıldırım Demirören bunun üzerine Murat Aksu’dan, transfer listesindeki diğer yabancı golcülerle temasa geçmelerini istedi.

Delgado tamam gibi

Teknik direktör Jean Tigana’nın çok istediği Arjantinli Matias Delgado’nun transferine de değinen ikinci başkan Murat Aksu, Basel Kulübü’nün bu futbolcunun bonservis bedeli olan 5 milyon Euro’yu peşin istediğini anlattı. Demirören de, Ülker Grubu’ndan 5 milyon Euro tutarında maddi destek aldıklarını hatırlatarak, söz konusu paranın bugün Basel Kulübü’ne gönderilmesi talimatını verdi. Aksu, başkan Demirören ile yaptığı görüşmenin ardından Edelman’ı telefonla arayarak, parayı bugün yatıracaklarını bildirdi.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:40

İLGİLİ HABERLER