Spor
  • 28.5.2013 10:22

Beşiktaş dünya yıldızını getiriyor!..

Fikret Orman seçim bombasının pimini çekti! Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho için temaslar kuruldu, ilk görüşmeler olumlu.

Yaklaşan genel kurul öncesinde, üyelere hedefleri büyüttüğünü kanıtlamak isteyen mevcut başkan Fikret Orman, Ronaldinho’ya siyah-beyazlı formayı giydirmeyi düşünüyor. Atletico Mineiro’da top koşturan Ronaldinho’nun takımıyla olan sözleşmesi, aralık ayında sona eriyor. Bu durumu fırsat bilen Kara Kartallar, cazip bir bonservis bedeliyle bu işi bitirmeyi amaçlıyor.

SPONSOR DESTEĞİYLE

Hem taraftarların dikkatini çekmek, hem ürün satışlarını desteklemek, hem de takıma katkı sağlayacak bir yıldız transfer etmek isteyen Başkan Fikret Orman ve arkadaşları, Ronaldinho’ya ikna turlarına da başladı. 33 yaşındaki yıldız oyuncunun da bu teklife sıcak baktığı ortaya çıktı. Bir firmanın sponsorluğunda bu transferin gerçekleşmesi de ihtimaller dahilinde bulunuyor.

GEÇEN SEZON 51 MAÇTA OYNADI

Ronaldinho’nun istikrar sıkıntısı da yok. 2012′de Flamengo forması giyen Brezilyalı yıldız, tam 51 karşılaşmada boy gösterdi. 15 kez rakip fileleri sarsan Ronaldinho, yaptığı 21 asistle de takımına büyük katkı sağladı. Ancak ücreti ödenmeyince Flamengo’dan ayrılan R10, Atletico Mineiro’nun yolunu tuttu.

EKSİĞİ YOK, FAZLASI VAR!

Brezilya Ligi’nde top koşturan Ronaldinho, eski günlere dönüş sinyalleri veriyor. Ancak fazla kiloları gözlerden kaçmıyor.

Dünya çapında gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncular arasında gösterilen Ronaldinho, Atletico Mineiro’da çok başarılı bir performans sergiliyor. Orta sahanın ortasında yeteneklerini gözler önüne seren Brezilyalı futbol efsanesi, eski günlere dönüş sinyalleri veriyor. Ama Ronaldinho’nun fazla kiloları da dikkatlerden kaçmıyor.

TIPKI SERGEN GİBİ

100. Yılda Beşiktaş’ı şampiyon yapan Sergen Yalçın da fazla kiloları nedeniyle eleştirilmişti. Efsane 10 numara kilolarına rağmen bireysel yetenekleriyle takımı şampiyonluğa taşımıştı.

İKNA EDİLECEK EŞİ YOK!

Fikret Orman yönetiminin bir avantajı bulunuyor. Siyah-beyazlılar Ronaldinho’yu getirmek için, eşini de ikna etmek zorunda değil! Bekar olan 33 yaşındaki futbolcunun John isminde bir oğlu var. Gece yaşamını seven Brezilyalı futbolcunun, Milan’dan bu sebeple gönderildiği konuşuluyor.

AMERİKALILAR DA İSTİYOR

Amerika’da futbolu yaymak isteyen New York Red Bulls takımı, Ronaldinho için de temaslarını sürdürüyor. İbrahimoviç, Lampard, Pirlo, Xavi gibi efsane oyunculara teklifte bulunan New York ekibi, Ronaldinho’yu da renklerine bağlamak amacında.

MESSI STRES OLMUŞTU

Barcelona’nın 10 numarasını Ronaldinho’dan alan Lionel Messi, “Böylesine büyük bir futbolcunun formasını taşımak benim üzerimde baskı oluşturmuştu. Ancak bu durumu, Ronaldinho’nun desteğiyle birlikte aştım” demişti.

AMK ÖZEL HABER
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:57

İLGİLİ HABERLER