Spor
  • 30.4.2015 13:48

Beşiktaş genç yıldız Emre Kılınç ile anlaştı

Oyuncunun menajeriyle görüşen Beşiktaş yönetimi, ‘evet’ cevabını aldı; şimdi sıra Boluspor Kulübü’nde… Bonservis bedeli ise 1 milyon Euro.

Süper Lig'de F.Bahçe ve G.Saray ile kıyasıya şampiyonluk içerisinde olan Beşiktaş, Boluspor'un genç sol kanat oyuncusu Emre Kılınç'a teklif götürdü. PTT 1. Lig ekibi Boluspor'da bu sezon 28 maçta forma giyen 20 yaşındaki oyuncu, bu maçların 27'sinde ilk 11'de sahaya çıktı; 10 gol atma başarısı gösterdi. U21 Milli Takımı'nda da forma giyen Emre, orjini sol açık olsa da sağ kanat ve orta sahada da forma giyebiliyor.

Beşiktaş'ta oynamak istiyor 
İlk önce oyuncunun menajeriyle bir araya gelen Beşiktaş'ın ilk görüşmeden olumlu cevap aldığı öğrenildi. Emre Kılınç'ı Süper Lig'den başka kulüpler de istiyor ancak genç oyuncunun ilk tercihinin Beşiktaş olacağı kaydedildi. Boluspor'un sözleşmesi devam eden Emre için biçtiği bonservis bedeli ise 1 milyon Euro. Kulüp yetkilileriyle bonservis bedeli üzerinde mutabakata varılmaya çalışılırken, Emre'nin Beşiktaş forması giymeye çok yakın olduğu bildirildi.

Skorer

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER