Spor
  • 23.3.2019 11:06

Beşiktaş Guilherme’yi alıyor

Beşiktaş, Benevento ile sözleşmesi sona erecek Guilherme'nin şartlarını araştırıyor. Siyah-beyazlı yönetim, Brezilya'nın menajeri ile bir araya gelecek. Maaş konusunda anlaşırsa da el sıkışacak.

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Guilherme'yi gözüne kestirdi. Siyah-Beyazlılar, Sambacı'yı fırsat transferi olarak görüyor. Brezilyalı orta saha oyuncusu sezon sonunda boşa çıkıyor. Guilherme'nin kulübü Benevento ile de sözleşmesi sona eriyor.

SIKI BİR PAZARLIK BEKLENİYOR

FFP nedeniyle fırsat transferleri yapmaya planlayan Beşiktaş Yönetimi önümüzdeki günlerde Guilherme'nin menajeri ile bir araya gelecek. Bu görüşmede Sambacı'nın transfer şartları masaya yatırılacak.

2018'DEN BERİ MALATYA'DA

Beşiktaş Yönetimi, 27 yaşındaki Guilherme ile maaş konusunda anlaşırsa el sıkışacak. 2018 yılından beri Yeni Malatyaspor'da forma giyen yıldız oyuncu, Portekiz, Brezilya ve Polonya Ligi'nde de oynadı.

SAĞ KANATTA DA OYNUYOR

Bu sezon Yeni Malatyaspor ile 26 maça çıkan Brezilyalı Guilherme, 5 gol atarken 7 de asist yaptı. Yeni Malatyspor'un yıldız oyuncusu, 10 numara dışında, merkez orta saha ve sağ kanatta da oynayabiliyor.

(Takvim)

Güncellenme Tarihi : 23.3.2019 11:07

İLGİLİ HABERLER