Spor
  • 17.5.2006 01:53

BEŞİKTAŞ İBRAHİM AKIN VE ÇAĞDAŞ'I VERİP BURAK'I ALDI

Siyah beyazlılar orta saha oyuncusuyla 1 milyon YTL’ye anlaştı. Süper Lig’in yeni takımının istediği İbrahim Akın ve Çağdaş konusunda ise son sözü teknik direktör Tigana’nın vereceği açıklandı.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu Gençlerbirliği’nden Baki Mercimek’ten sonra dün de Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in önerisi ile görüşülen Antalyasporlu Burak ile el sıkıştı. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, onursal başkan Menderes Türel’in de katıldığı toplantıda Demirören’den, Burak’a karşılık Çağdaş ve İbrahim Akın ile 1,5 milyon YTL istedi. Beşiktaş ise 1,5 milyon YTL’nin fazla olduğunu 1 milyon YTL verebileceklerini, İbrahim Akın ve Çağdaş’ın verilmesi konusunda anlaştıklarını ve kesin kararlarını Tigana ile görüştükten sonra vereceklerini ifade etti.

Demirören taburcu oldu

Siyah beyazlı yöneticiler, 2 saat süren pazarlık sonucu Burak ile yaptıkları özel görüşmede de parasal konuyu çözdü. Genç oyuncunun Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon YTL alacağı belirtildi. Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Burak’ın çok önemli oyuncu olduğunu ve bu futbolcuya karşılık İbrahim Akın ile Çağdaş’ı kadrosunda görmek istediğini Anlatyaspor Başkanı Sedat Peker’e iletti. Bu arada mide rahatsızlığı geçiren Beşiktaş Başkanı YıldırımDemirören, dün taburcu olurken, "Bomba gibiyim" dedi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER