Spor
  • 29.4.2017 11:05

Beşiktaş ile Fenerbahçe Dudu için kapıştı

Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin Dudu savaşı

Beşiktaş yönetiminin listesinin ilk sırasındaki Dudu, ezeli rakip Fenerbahçe'nin de gündeminde. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isteyen Brezilyalı yıldızın net tercihi ise Kartal olmak. Tek engel, Palmeiras kulübünün yüksek bonservis bedeli beklentisi...

Ligde bitime 6 hafta kala Beşiktaş, zirvede 11 puan fark attığı ezeli rakibi Fenerbahçe ile transfer savaşında da karşı karşıya. Siyah-beyazlıların uzun süredir gündemini meşgul eden Palmeiras'tan Dudu, sarı-lacivertlilerin de yakın takibinde… Yönetici Metin Albayrak'ın geçen ay Brezilya seferinde görüştüğü sambacı yıldızın menajeri, Kanarya'nın ilgisine rağmen 25 yaşındaki hücumcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynama hedefiyle sadece Beşiktaş'a gelmek istediğini ifade etmişti. Bu nedenle transfer derbisinde çok daha avantajlı durumda bulunan yönetim, şampiyonluğun ilanıyla birlikte vakit kaybetmeden Dudu için en somut adımını atacak.

Başkan Fikret Orman, 12 milyon Euro civarında bonservis bedeli beklentisinde olan Palmeiras kulübüyle bizzat masaya oturup kiralık formülünü önermeye hazırlanıyor. Forvet hattının her bölgesinde görev yapabilen ve Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen joker oyuncu, Beşiktaş – Lyon maçını izlerken fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 29.4.2017 11:06

İLGİLİ HABERLER