Spor
  • 4.8.2009 00:05

BEŞİKTAŞ KAPTANA LİSANS ÇIKARMADI

7 Ağustos'ta İstanbul Büyük Şehir Belediyespor - Beşiktaş maçı ile başlayacak olan 2009-2010 sezonu öncesi Beşiktaş kulübü, sakatlığı sebebiyle bir süredir İspanya'da tedavi gören takım kaptanı Matias Delgado'nun ismini Türkiye Futbol Federasyonuna bildirmedi.

Sakatlığı sebebi ile sözleşmesinin askıya alınması da gündemde olan Arjantinli futbolcunun ismi futbol federasyonu resmi sitesinde bulunan bilgi bankası bölümünde yer almazken, Siyah Beyazlı kulübün resmi internet sitesindeki futbolcu listesine yazıldı. Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi kendi sitesinde 24 futbolcusu olduğu gözükürken, federasyon sitesinde bu sayı 23 oldu.

Yaşanan bu durum ilk bakışta kafa karışıklığına sebep olsa da, Beşiktaş kulübünün Delgado için henüz lisans başvurusu yapmadığı ve futbol federasyonu sitesinde de bu sebepten ötürü Arjantinli oyuncunun adının yer almadığı öğrenildi. Delgado'nun sakatlığı yüzünden yaklaşık üç ay daha sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle lisansının çıkartılması için acele edilmediği öğrenilirken, Siyah Beyazlı kulübün Arjantinli oyuncu ile sözleşmesinin askıya alınması konusunda anlaşmaya varamazsa lisansını çıkartacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER