Spor
  • 22.5.2004 00:02

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ DİVAN KURULU: ''ÇAKICI OLAYINDAN ÜZÜNTÜLÜYÜZ''

İSTANBUL - Alaattin Çakıcı'nın yurtdışına kaçması olayında Beşiktaş Kulübü'nün de adının geçmesi, yaşanan olaylar ve tartışmalar sonrası, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır ile başkan adayları Yıldırım Demirören, Fikret Orman, Affan Keçeci ve Erol Kaynar, ortak bir deklarasyon yayınlayarak, duyulan üzüntüyü dile getirdiler ve gerekli disiplin soruşturmasının yapılacağını açıkladılar.
     Toplantıda, Nasır ile başkan adayları Demirören, Orman ve Keçeci şahsen yer alırken, Erol Kaynar adına da yönetim kurulu listesindeki Mehmet Hotiç katıldı.
     Nasır'ın okuduğu deklarasyon şöyle:
     ''Basiretsiz birkaç kişinin ortak olduğu olaylardan kulübümüzü temizlemek, en büyük görevimizdir. Geçmişi şan ve şerefle dolu kulübümüzün, kamuoyuna son günlerde yansıyan ve asla camianın tamamına ve kulübe teşmil edilemeyecek talihsiz olaylardan dolayı üzüntüsü büyüktür. Olay yargıya intikal etmiştir, adalet yerini bulacaktır. Ancak tüm camiamızı zan altında bırakan bu talihsiz durumun yaratıcılarının, kulübümüzle derhal ilişkilerinin kesilmesi ve asla bir daha böyle bir olayın yaşanmaması da en büyük çabamız olacaktır. Birkaç kişinin neden olduğu bu kötü ve talihsiz durumun izlerini ortadan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı, seçimlerde kazanan başkanın etrafında kenetleneceğimizi ilan eder, Beşiktaş'ın temiz ve şerefli mazisine uygun tüm sevenlerinin ve üyelerinin bilgilerine saygıyla sunarız.''
     Nasır, ''Bugün kulüp başkanımız Serdar Bilgili, menajer Sinan Engin'in kulüple ilişkisinin profesyonel bir şekilde kesildiğini de açıkladı'' dedi.
     Bu arada, 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda oy verecek üyelerin adlarının asıldığı listede, 4058 sicil numara ile Alaattin Çakıcı'nın da yer alması dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:15

İLGİLİ HABERLER