Spor
  • 28.11.2017 16:43

Beşiktaş Manisaspor'a acımadı

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş sahasında Manisaspor'u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip rakibini turun ilk maçında 9-0 mağlup etti.

İLK YARIDA 4 GOL

Sezon başından bu yana bir türlü kendilerinden beklenen performansı sergileyemeyen Negredo ve Lens, kupa maçının ilk yarısında adeta şov yaptı.

Lens'in 2, Negredo'nun 1 gol attığı ilk yarıda, siyah-beyazlıların diğer golünü Orkan Çınar kaydetti.

LENS 3 NEGREDO 4 GOL ATTI

Karşılaşmasının ikinci yarısında da iyi bir oyun ortaya koyan Beşiktaş'ın 5. golünü İspanyol golcü Negredo attı. Siyah-beyazlıların 6. golünü ise Lens kaydetti. Hollandalı yıldız böylece hat-trick yapmış oldu.

Negredo 80 ve 84. dakikalarda attığı gollerle durumu 8-0'a getirdi. İspanyol forvet, böylece maçta 4 gol kaydetti. 86. dakikada bu kez Mustafa Pektemek skoru 9-0 yapan golü attı. Mücadele 9-0 sona erdi.

Kupanın bu turunda rövanş karşılaşmaları 12, 13 ve 14 Aralık 2017 tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında, Beşiktaş, Vodafone Park'ta Manisaspor'u 9-0 yendi; seyircisiz oynanan maçta 4 gol atan Negredo maçın yıldızı oldu!

Beşiktaş, Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF 1. Lig ekibi Grandmedical Manisaspor'u 9-0 yendi. Süper Lig'de son 2 haftada puan kayıpları yaşayan siyah-beyazlılar, rakibini farklı mağlup ederek 14. haftadaki Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.

OĞUZHAN ÖZYAKUP İLK 11'DE BAŞLADI
Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son maçlarda ilk 11'deki yerini Tolgay Arslan'a kaptıran Oğuzhan Özyakup da Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında şans buldu. Teknik direktör Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup'a hücuma dönük orta saha görevini verdi.

BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİNDEN YOKSUN OYNADI
Süper Lig'in ilk haftasında Vodafone Park'taki Antalyaspor maçını seyircisiz oynayan Beşiktaş, cezasından dolayı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki mücadelede de taraftarından yoksun kaldı. Kupada geçen sezon Fenerbahçe ile evinde oynadığı 2. tur karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı ekip, bu cezasını Grandmedical Manisaspor karşısında çekti. Beşiktaş ile Grandmedical Manisaspor arasındaki 5. tur rövanş maçı ise Manisa'da oynanacak.

Beşiktaş taraftarının olmadığı karşılaşmayı 50 kadar Grandmedical Manisaspor taraftarı takip etti. Manisalı taraftarlar maçın öncesinde "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yaptı.

Güncellenme Tarihi : 28.11.2017 17:11

İLGİLİ HABERLER