Spor
  • 31.3.2012 20:31

Beşiktaş, Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yarın Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
     BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde basına kapalı yapılan idmanda siyah-beyazlı futbolcuların takım halinde koşu çalışmasının ardından pas ve 5'e 2 çalıştığı öğrenildi. Tam sahada taktik programı gerçekleştiren Beşiktaş'ın antrenmanının şut çalışması ve yarım sahada oynanan maç ile tamamlandığı ve bu çalışmanın ardından kampa girdiği kaydedildi.
     Beşiktaş'ın son antrenmanına tedavisine devam edilen Tanju Kayhan katılmazken, İsmail Köybaşı ise takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.
    
     -Almeida, Quaresma ve kaleci Rüştü kadroda-
    
     Siyah-beyazlı ekibin bugün yaptığı antrenmanın ardından Samsunspor maçı kadrosu da belli oldu.
     Sakatlıkları nedeniyle geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta forma giymeyen, ancak son antrenmanlarda takımla birlikte çalışan Portekizli futbolcular Quaresma ile Almeida yarınki maçın kadrosuna dahil edildi.
     Sakatlığı nedeniyle son maçlarda kadroda yer almayan tecrübeli kaleci Rüştü Reçber de teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından kadroya alındı.
     Bu arada Beşiktaş'ın Samsunspor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
     Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Quaresma, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Bebe, Mustafa Pektemek, Roberto Hilbert, Mehmet Aurelio, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Burak Kaplan, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER