Spor
  • 29.8.2009 13:10

BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİ MUSTAFA DENİZLİ'YE İSYAN ETTİ

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş’ta bu sezonki kötü başlangıç, teknik direktör Mustafa Denizli’ye olan güveni de sarstı.

Siyah beyazlılar, çok sevdikleri teknik direktörlerine dün ilk kez tepki gösterdi. Oynanan futboldan hoşnut kalmayan, kaçan pozisyonlar sonrası ümitleri azalan siyah beyazlılar, takımın en çalışkan ismi Ernst’in oyundan çıkmasından sonra Denizli’yi protesto ettiler.

Morali bozuldu

84. dakikada dördüncü hakemin tabelasında Alman oyuncunun numarasının görünmesiyle İnönü Stadı’nın tribünlerinde homurdanmalar oluştu. Ernst’i kenara gelirken ayakta alkışlayan siyah beyazlılar, Uğur İnceman’ın oyuna girmesine şaşırarak tecrübeli hocalarına büyük tepki gösterdiler. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte öfkeli seyircilerin hedefi de belli oldu. Yuhalama sesleri altında tribünler, “Yeter artık Denizli. Yeter artık hocam” diye tempo tuttular. Protestolar altında tünele doğru ilerleyen Mustafa Denizli’nin moralinin bir hayli bozuk olduğu da gözlendi.

Antep’i zengin ettiniz

Beşiktaş seyircisi peşpeşe gelen puan kayıplarından sonra maç bitiminde ıslıklarla takımı da protesto ederken, bazı taraftarlar ise oyuncuları alkışladı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in bulunmadığı protokol tribünündeki yöneticilere, numaralı tribündeki taraftarlar tepki gösterirken, “G.Antep’i zengin ettiniz” dediler.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER