Spor
  • 30.1.2013 22:05

Beşiktaş Sezer Öztürk'ün peşinde

Ara transfer döneminin sonu yaklaşırken Beşiktaş transferde son bir hamle için beklemeye geçti.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın "Takviye şart değil" demesi üzerine transferde ağırdan alan siyah beyazlı kulübün futbol komitesinin gözü Sezer Öztürk için Fenerbahçe yönetiminin üzerinde.

Bir süredir Younes Belhanda transferi için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin Faslı futbolcuyu kadrosuna katması halinde, Beşiktaş da Sezer'in transferi için sarı lacivertli kulübün kapısını çalacak.

Siyah beyazlı takımda sezon başında Eskişehirspor'dan kiralanan Batuhan Karadeniz ile ise yolların ayrılmak üzere olduğu öğrenildi.

İstenilen performansı sergileyemeyen Batuhan, ligin devre arası kampında da kendisine verilen şansı değerlendiremeyince teknik direktör Samet Aybaba'daki kredisini tüketti.

Cuma günü kardemirçelik karabükspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig'deki 20. hafta mücadelesine hazırlanan beşiktaş'ta teknik direktör samet aybaba, manuel fernandes ile sohbet etti.

Bu sohbet sırasında Fernandes'in Samet Aybaba'ya takım arkadaşlarıyla ilgili düşüncelerini dile getirdiği ve "İbrahim Toroman stoper değil 6 numara pozisyonunda oynadığında daha yararlı oluyor. Hem tecrübeli hemde orta alan ve savunmayı rahatlatıyor. Ibrahim orta sahada ersan ve sivok da stoperde oynadığında daha başarılı oluyoruz" dediği öğrenildi.
 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 11:58

İLGİLİ HABERLER