Spor
  • 20.7.2019 10:40

Beşiktaş’ta Vitor Hugo hüsranı

Abdullah Avcı yönetimindeki Beşiktaş, stoper arayışlarına devam ediyor. Vitor Hugo transferinde yaşanan pürüzün ardından gözler Kolodziejczak'a çevrildi.

Takvim'in haberine göre; Vitor Hugo’da çok büyük hüsran yaşayan Beşiktaş, Tigres formasını giyen Fransız stoperi yeniden gündemine aldı. Beşiktaş'ın kısa süre içinde Kolodziejczak için resmi teklif yapacağı öğrenildi.

Bitti gözüyle bakılan Vitor Hugo'nun eski takımı Palmeiras'la anlaşmasıyla hüsran yaşayan Beşiktaş B planını devreye soktu.

Yeniden listeye girdi

Siyah-beyazlı yönetim daha önce de listesinde bulunan Timothee Kolodziejczak'ı yeniden gündemine aldı. 27 yaşındaki Fransız stoper, Meksika kulübü Tigres'te forma giyiyor.

Kiralama teklifi yapılacak

Beşiktaş'ın kısa süre içinde Kolodziejczak için resmi teklif yapacağı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, Vitor Hugo'da olduğu gibi satın alma opsiyonlu kiralama önerisini masaya getirecek.

Geçen sezon kiralık olarak St. Etienne formasını giyen Fransız yıldızın kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Abdullah Avcı sol stoper olan Kolodziejczak'a onayı verdi.

Güncellenme Tarihi : 20.7.2019 10:40

İLGİLİ HABERLER