Spor
  • 17.10.2005 02:55

BEŞİKTAŞ TARAFTARI TÜMER'İ YUHALADI!..

Çalımbay, ‘Hep söylediğim gibi; ben Beşiktaşlıyım. Kulübe zararım oldu mu giderim. Ama ben teknik direktörüm, kenarda oturuyorum. Her şey futbolcularda. Sahaya çıkan herkes elinden geleni yapmalı’ dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor maçındaki kötü futbolun sorumlusunun futbolcular olduğunu söyledi. Sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Sergen, Okan, Gökhan ve Pancu’yu çok aradığını vurgulayan Çalımbay, ‘Muhakkak kazanmamız gereken bir maçtı ama başaramadık. Sahada istediğimizi yapamadık, oyuna ağırlığımızı koyamadık’ dedi. Çalımbay, ‘İstifayı düşünüyor musunuz?’ sorusu üzerine de şunları söyledi: ‘Böyle şeyler duymaktan artık sıkıldım. Milletin işi gücü yok, göreve geldiğim günden beri bunları konuşuyor. Biz diyoruz zaten ‘Beşiktaşlıyız, zararımız oldu mu gideriz.’ Ama biz teknik direktörüz, kenarda oturuyoruz. Her şey futbolcularda. Sahaya çıkan herkes elinden geleni yapmalı.’

Tümer’e protesto

BEŞİKTAŞLI taraftarlar, son milli maçların yıldızı Tümer Metin’e de tepki gösterdi. 70. dakikada kenara alınan Tümer, ıslıklar arasında oyundan çıktı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, taraftarların protestosu için, ‘Bence yanlış yapıyorlar. Çünkü Tümer Milli Takım’daki performansını Beşiktaş’ta da gösteriyor. Tek farkı burada gol atamaması’ yorumunu yaptı.


Toraman korkuttu

KARŞILAŞMADA
sol el bileğinden sakatlanan İbrahim Toraman, kırık şüphesiyle maç sonrası Kadıköy Acıbadem Hastanesi’ne götürüldü. Çekilen MR sonucunda milli oyuncunun tendonunda zedelenme olduğu ve Bolton maçında oynayacağı açıklandı.

Zenit berabere

KARTAL’
ın UEFA Kupası H Grubu’ndaki rakiplerinden Zenit , Rusya Ligi’nde konuk olduğu Spartak Moskova ile 1-1 berabere kaldı. Güçlü rakibi karşısında 59. dakikada Arshavin’in golüyle öne geçen Zenit’e 78’de Vidic penaltı golüyle cevap verdi: 1-1.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER