Spor
  • 29.5.2006 00:24

BEŞİKTAŞ: TÜMER BİZİ SATIP FENER'E GİTMEZ

Beşiktaş ile sözleşmesi biten ve askerlik yasası değişmediği takdirde yurt dışında futbol yaşamını sürdürmek isteyen Tümer Metin’in Fenerbahçe tarafından istenmesi üzerine Beşiktaş yönetiminden açıklama geldi.

Başkanvekili Murat Aksu "Tümer para için kendisini satmaz. Fenerbahçe yönetimi Nobre için misilleme yapmak istiyorsa, buna gerek yok. Çünkü durum farklı, Tümer şu an serbest, ama Türkiye’de Beşiktaş’tan başka takımda oynayacağını zannetmiyorum" dedi.

Murat Aksu, DHA muhabirinin sorularını yanıtlarken, Tümer’in kendisi ile yaptığı görüşmede "Ben ölümüne Beşiktaşlıyım. Türkiye’de Beşiktaş’tan başka bir takımda oynamam" dediğinin altını çizip, "Tümer Fenerbahçe’ye gitmez. Şu an serbest olsa da gitmez. Para için kendini satmaz. Ayrıca, Fenerbahçe’nin amacı Nobre’ye misilleme yapmak ise, buna gerek yok. zaten durum da farklı. Tümer’i de alabilirler, Sergen’i de. Onlar serbest kalmış futbolcular" diye konuştu.

Öte yandan Nobre’nin transferi sonrası ne olacağı merak edelin bir başka Brezilyalı futbolcu Bobo için her yol deneniyor. Aksu, bu konuda yaptığı açıklamada "Bobo’yu kiralık olarak verecek bir kulüp arıyoruz. Ya da kendisi bir takım bulursa buna razıyız. Hiç bir şey olmasa da takımda kalacak. Çünkü Tigana, -gitse de olur-diyor ama kalırsa da işimize yarar diyor. Bobo da ayrılmak istemiyorsa takımda kalacak" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER