Spor
  • 19.7.2021 23:53

Beşiktaş, Valentin Rosier transferini bitirdi! İşte maliyeti

Beşiktaş, geçen sezon kiralık olarak oynattığı Valentin Rosier transferinde kulübü Sporting'le anlaşmaya vardı.

Beşiktaş ile Galatasaray'ı transferde karşı karşıya getiren Valentin Rosier'de son dakika gelişmesi. Sporting Lizbon ile 4.4 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşan Beşiktaş'ın transferi resmen açıklaması beklenirken Fransız yıldızdan flaş bir sosyal medya hamlesi geldi.

A Spor'da yer alan habere göre; siyah beyazlılar, Fransız oyuncu için Portekiz kulübüne 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Öte yandan 4 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Rosier, 1 milyon 350 bin Euro yıllık maaş alacak.

Geçen sezon 37 maçta Beşiktaş formasını giyen Rosier, 3 gol atıp 7 de gol pası vererek takımın başarısında büyük katkı sağladı.

Galatasaray’ın da talip olduğu Fransız yıldız, tercihini Beşiktaş’tan yana kullandığı için Sarı Kırmızılılar, Sporting Lizbon ile anlaşmasına rağmen görüşmeleri askıya almıştı.

Ateşi yaktı!

Bu son dakika gelişmesinin ardından Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden Rosier ile ilgili övgü dolu tweetler atarken 'Rosier İçinHavaalanına' hastaghini de trend topic listesine soktu. Beşiktaş Fransa hesabı, 24 yaşındaki sağ bekin şampiyonluk kutlamasından bir karesini paylaşmasına yorum yapan Rosier de transfer iddialarını güçlendirdi.

Beşiktaş'ın transferi kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

'Beşiktaş’ta kalmak ve orada oynamak istiyorum'

Portekiz ekibi Sporting’e oyuncunun bonservisi için Beşiktaş’ın 4.4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay teklifine karşılık, Galatasaray’ın 5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önerdiği gelen haberler arasındaydı. Bu teklifler karşısında daha fazla para kazanmak isteyen Sporting’in Roiser’e, ’Galatasaray’a git’ dediği ancak Fransız sağ bekin; ’Kesinlikle Beşiktaş’ta kalmak ve orada oynamak istiyorum. Benim için başka seçenek yok, beni Beşiktaş’a verin’ diye ısrar ettiği ve bu transferin Beşiktaş lehine sonuçlandırılmasını istediği belirtilmişti.

 

Güncellenme Tarihi : 20.7.2021 00:08

İLGİLİ HABERLER