Spor
  • 18.5.2021 10:25

"Beşiktaş varını yoğunu bu iki transfere harcamalı"

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Sezonu dar kadroyla tamamlayan Siyah-beyazlılar yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür ile yorumcu Nihat Kahveci "Beşiktaş'ın transferde önceliği ne olmalı?" sorusunu yanıtladı.

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Sezonu dar kadroyla tamamlayan Siyah-beyazlılar yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek.

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür ile yorumcu Nihat Kahveci "Beşiktaş'ın transferde önceliği ne olmalı?" sorusunu yanıtladı.

Beşiktaş'a iyi bir kaleci transfer edilmesi gerektiğini ifade eden Nihat Kahveci, "İmkanları bütçeni zorladın ama kaleci transferi yapamadın diyelim. Ersin olmaz mı? Olur ama iyi bir kaleci de lazım." dedi.

Beşiktaş'ın kaleci Ersin'den çok para kazanabileceğini ifade eden Erman Özgür, "Ersin'le şampiyonluğu getirdiysen Şampiyonlar Ligi'ne de gidebilirsin. Hata yapacak mı? Elbette yapacak. Beşiktaş'ı şampiyon yapan detay Rosier ve Ghezzal. Varını yoğunu bu iki transfere harcaması lazım. Kaleci kadar sol bek lazım Beşiktaş'a" dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.5.2021 10:28

İLGİLİ HABERLER