Spor
  • 11.5.2021 22:55

Beşiktaş ve Galatasaray genel averaja bıraktı!

Süper Lig'in 41. haftasında oynanan maçlar sonrası şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Haftaya lider giren Beşiktaş, evinde Fatih Karagümrük'a mağlup olurken 2. sıradaki Fenerbahçe de evinde Sivasspor'a mağlup oldu ve yarışa havlu attı. Haftaya 3. sırada giren Galatasaray Denizli deplasmanında farklı kazanıp umutlarını son haftaya taşıdı. İşte son hafta öncesi zirvedeki puan durumu ve averaj bilgileri...Süper Lig'in 41. haftası büyük heyecana sahne oldu. Şampiyonluk için çekişen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, maçlarını aynı saatte oynadı. Çok sürpriz sonuçlar ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KARAGÜMRÜK'E YENİLDİ

Haftaya lider giren ve şampiyonluk yarışında büyük avantajı olan Beşiktaş, evinde Fatih Karagümrük'e mağlup oldu ve bütün kredisini kullandı.

FENERBAHÇE'NİN ŞANSI KALMADI

Haftaya Beşiktaş'ın iki puan arkasında 2. sırada giren Fenerbahçe de evinde Sivasspor'a yenildi ve şampiyonluk yarışına havlu attı. Sarı-lacivertli takımın şampiyonluk umudu kalmadı.

GALATASARAY ŞANSINI SON HAFTAYA TAŞIDI

İki ezeli rakibinin arkasında haftaya giren Galatasaray ise, Denizli deplasmanında kazanıp son hafta öncesi Beşiktaş ile puanlarını eşitledi

Güncellenme Tarihi : 11.5.2021 23:15

İLGİLİ HABERLER