Spor
  • 29.6.2008 00:13

BEŞİKTAŞ YİNE FİFA'LIK OLUYOR!..

Sezon hazırlıklarına alınmayan iki futbolcunun da menajerleriyle görüştüğü ve Siyah - Beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet edecekleri öğrenildi.

Geçtiğimiz perşembe günü yapılan 2008 - 2009 sezonunun ilk antrenmanına gelen ancak içeri alınmayan iki futbolcunun, bu konuyu menajerlerine ilettikleri ve hem alacakları hem de sözleşmeleri bulunduğu takımın antrenmanına alınmamaları nedeniyle FIFA'ya başvuracakları iddia edildi.

Özellikle Higuain'in menajerine bu konuyu bir an önce bitirmesi için talimat verdiği ve, "Geçtiğimiz sezon başında ülkemden ayrılıp hiç bilmediğim bir ülkeye geldim ve fazla forma şansı bulamadığım halde ayrılmak zorundu kaldım. Şimdi de antrenmana geliyorum ve hiç bir suçum olmadığı halde içeri alınmıyorum. Tüm gerekenleri yapmanı istiyorum" dediği ifade edildi.

Hem Higuan'in hem de Schildenfeld'in menajerlerinin önümüzdeki hafta içinde FIFA'ya dava açacakları belirtildi.

Siyah Beyazlı oyunculardan Holosko, Delgado, Tello, Cisse, Bobo, Nobre, Erdem, Rasim ve Sezer yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.

Öte yandan Beşiktaş'ın eski futbolcularından Oktay Derelioğlu'nn 16 Ağustos'ta yapacağı jübilede Beşiktaş'ın Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenord ile oynayacağı kesinleşti. 
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER