Spor
  • 29.10.2016 13:43

Beşiktaş'a Anderson Talisca’dan kötü haber

Beşiktaşlı yıldız Anderson Talisca 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Caner Erkin’in sezonu kapamasıyla sarsılan Beşiktaş’a bir darbe daha Anderson Talisca’dan geldi! Brezilyalı futbolcunun ayak tarak kemiğinde oluşan kırık nedeniyle ameliyat olacağı belirlendi. Talisca’nın 3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Ricardo Quaresma: Dalgın ve uyuşuk başladık

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu Ricardo Quaresma Gençlerbirliği maçı sonunda açıklamalar yaptı.

Beşiktaş’ta puan kaybına rağmen gösterdiği performansla beğeni kazanan Ricardo Quaresma, maça uyuşuk başladıklarını söyledi. İlk yarıyı rakibe hediye ettiklerini dile getiren Portekizli futbolcu, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi.

İşte Quaresma’nın maç sonu açıklamaları:

“Şampiyonluk bu maçlarda kazanılıyor. Deplasmanda oynadığınız zor maçlarla kazanılıyor bu da onlardan bir tanesiydi. İlk yarı rakibe hediye verdik. İkinci yarı iyiydik. Hep ikinci yarıda gibi oynamamız gerekiyor.”

“Bazen futbolda böyle şeyler oluyor. Dalgın ve uyuşuk başladık. İkinci yarı kazanan bir takım ruhu ile sahaya çıktık. Bu ligi bu sezon da şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.”

ADRIANO: BÖYLE MAÇLARLA ŞAMPİYON OLUNUYOR

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Adriano ise ,”Zor bir maç oldu bizim için. İlk yarı kötüydük, ikinci yarı daha iyiydik. Böyle maçlarla şampiyon olunuyor. Bu tip maçları kazanmalıyız.” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2016 13:45

İLGİLİ HABERLER