Spor
  • 3.8.2013 15:14

Beşiktaş'a Köybaşı şoku

Transfer çalışmalarını sürdüren ve takıma direkt katkı yapabilecek isimleri kadrosuna katmaya çalışan Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın devre arasına kadar hazır olamayacağını öğrenmesiyle sol bek için çalışmalarını hızlandırdı. İsmail'in kamp süresinde sadece düz koşu yapabilmesi takımla da en az 2 ay sonra idman yapabilecek seviyeye gelecek olması, siyah beyazlı ekibi transfere itiyor.

Beşiktaş'ta yönetim Ronaldino ile Adebayor transferine yoğunlaşıp Almeida ile yolları ayırmayı düşünürken, teknik heyetin kafasında ise defansın solu var. Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'ın edindiği bilgilere göre, sol bek için adaylar arasında ise öne çıkan ilk isim Manchester United forması giyen Buttner. David Moyes'in kadroda düşünmediği Buttner, menajerler aracılığı ile Beşiktaş'a önerilirken, Bilic'in bu oyuncuya onay verdiği ve görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yönetim, teknik heyet görüşmesi yapılacak ve transferlere son şekli verilecek. Bu toplantıda Ronaldinho, Adebayor ve Almeida sorunlarını yanı sıra defansın soluna transfer yapılıp yapılmayacağı da konuşulacak. Almeida'nın kötü kamp performansı ve sürekli değişen belirsizlik halleri yüzünden yolların ayrılması bekleniyor. Yeni sözleşmeye hayır derse, Portekizli gelen teklifler doğultusunda satılacak. Forvet girişimleri de hız kazanacak.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:59

İLGİLİ HABERLER