Spor
  • 29.1.2014 09:41

Beşiktaş'a para locadan gelecek

12 Şubat'ta Swiss Otel'de verilecek kokteyle Beşiktaşlı 1000 iş adamı davet edilecek.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın finansmanı için hummalı bir çalışma içine girdi. Siyah-Beyazlı yönetim stat projesini transferden bile önde tutarken Takvim yeni stadın finansmanının nasıl karşılanacağını ortaya çıkardı. İşte bu konuda adım adım yaşananlar:
1-12 Şubat'ta Swiss Otel'de kokteyl yapılacak. Bu kokteyle 1000'e yakın Beşiktaşlı iş adamı ve kurumsal firmalar davet edilecek.
2-Yönetim stat için özel bir DVD hazırladı. Localar için de tanıtım CD'si hazırlandı. Bu CD'de locaların nasıl olacağı hakkında kapsamlı bilgiler de bulunuyor.
3- 1000 iş adamı ile ilgili listeler oluşturuldu. Bu hafta Siyah-Beyazlı yöneticiler devreye girerek loca satışları için gerekli görüşmeleri bir bir gerçekleştirecek.
4- Localara ilk aşamada 3 yıllık satış modeli öngörülüyor. Localar farklı fiyatlarda satılacak. 147 locayı alacak olan kişi 3 yıl boyunca Beşiktaş'ın maçlarını buradan izleyebileceği gibi aynı zamanda da ofis olarak kullanacak.

YÖNETİM DAHA ŞİMDİDEN 19 LOCAYI SATTI

Locaların ilk müşterisi arasında Ömer Sabancı ve Nevzat Demir gibi isimler var. Bu iki ismin 3'er yıllık loca karşılığında 800'er bin dolar verdiği öğrenildi. Şu ana kadar 19 locanın satıldığı ortaya çıktı. 12 Şubat'taki lansman sadece loca için yapılacak. Daha sonra VİP ve 1903 tribünü için de bir lansman düzenlenecek. Siyah- Beyazlı yönetimin sadece loca satışlarından 60 milyon dolar beklediği öğrenildi.

(Sabah)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:05

İLGİLİ HABERLER