Spor
  • 1.10.2008 16:51

BEŞİKTAŞ'A UKRAYNA'DA PASAPORT EZİYETİ!

KHARKIV -      Özel bir uçakla Kharkiv Havaalanı'na ulaşan siyah-beyazlı kafile, pasaport kontrolünün uzun sürmesi nedeniyle havaalanında 1 saatten fazla beklemek zorunda kaldı. Siyah-beyazlı yetkililer bu durumu şikayet ederken, kafile pasaport kontrolünün ardından kalacağı Aurora Otel'e geçti.
     Bu arada Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilerin, Kharkiv'de, basın mensuplarıyla aynı otelde kalacak olmaları rahatsızlık yarattı. Bu duruma kızan Demirören daha sonra yumuşadı ve beraberindekilerle birlikte kalacağı otele yerleşti.
     Kadroda, dünkü antrenmanda omzundan sakatlanan kaleci Rüştü'nün yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Sivok da yer aldı. Bu iki oyuncunun durumlarının bugün yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı bildirildi.
     Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bu akşam bir basın toplantısı yapacak. Ayrıca siyah-beyazlı takım, bugün gerçekleştireceği antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.
     Bu arada Beşiktaş ile Metalist Kharkiv arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.00'de Metalist Stadı'nda yapılacak. Karşılaşmayı Polonyalı Jacek Granat, Maciej Szymanik, Radolsaw Siejka hakem üçlüsü yönetecek. Jaroslaw Zyro ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
     Beşiktaş'ın yarınki maça Hakan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Zapotocny, Seriç, Holosko, Uğur, Cisse, Tello, Delgado, Bobo 11'iyle çıkması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:49

İLGİLİ HABERLER