Spor
  • 5.9.2013 11:59

Beşiktaş'a yeni sponsor

Swissotel'de gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Hakan Özköse, Ahmet Mete Vardar, Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlıların erkek basketbol takımı direktörü Erman Kunter ile Kalde firması adına Tolga Er katıldı.

Anlaşma gereğince Kalde firmasının ismi Beşiktaş İntegral Forex Erkek Basketbol Takımı ile Beşiktaş Futbol Takımı'nın forma sırtında yer alacak. Eylül 2014'e kadar devam edecek anlaşmada, Kalde firması siyah-beyazlı kulübün futbol takımına 4 milyon 500 bin, erkek basketbol takımı için de 500 bin lira olamak üzere toplam 5 milyon lira ödeyecek.

İmza töreninde konuşan Fikret Orman, Kalde firmasının Beşiktaş'ın zor günlerinde yanlarında olduğunu belirterek, "Geçen sezon Beşiktaş'ın zor günlerinde Kalde bize destek olmuştu. Bu sene hem erkek basketbol, hem de futbola sponsorluk yapma kararı aldı. Kalde'ye, Türkiye'nin en büyük ve ilkleri gerçekleştiren kulübüne destek olduğu için teşekkür ederim" diye konuştu.

Tolga Er ise Beşiktaş Kulübü ile işbirliği yapmaktan dolayı büyük gurur duyduklarını kaydetti.

İmza töreninden sonra Orman ve Çebi, Kalde firmasının yetkililerine siyah-beyazlıların 19 numaralı futbol takımı forması ile 03 numaralı basketbol takımı formasını hediye etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER