Spor
  • 29.6.2019 20:29

Beşiktaş'da Douglas ve Boyd tamam

Beşiktaş'ın ilk transferi Douglas! 

Beşiktaş, sağ beke yapmayı düşündüğü takviye konusunu sonunda çözdü.

Siyah-Beyazlılar, geçen sezon Demir Grup Sivasspor’da forma giyen ve Galatasaray’ın da gündeminde olan eski Barcelona’lı Douglas ile her konuda anlaşmaya vardı. Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Sambacı’nın 8 Temmuz’da Riva’da Beşiktaş’a 2 milyon eurodan 3 yıllık imza atacağı bildirildi. Douglas’ın işini bitiren Kartal, bir diğer sağ bek adayı Placido’nun transferini rafa kaldırdı.

Beşiktaş, Tyler Boyd transferini bitirdi

Beşiktaş, ABD’li kanat oyuncusu Tyler Boyd'un kulübü Guimaraes ile anlaşmaya vardı. Portekiz ekibini 2 milyon Euro bonservis ve bonuslarla ikna eden Beşiktaş, Boyd’un imza için İstanbul’a gelmesini bekliyor.

Devre arasında kiralık olarak geldiği Ankaragücü’nde harikalar yaratan Tyler Boyd, sezon sonunda ise Portekiz ekibi Guimaraes’e geri dönmüştü. Sergilediği performans ile birçok takımın dikkatin çeken ABD’li sol kanat için Beşiktaş da bir süredir görüşmelerini sürdürüyordu.

İki kulüp bir türlü bonservis konusunda ortak yol bulamazken, Kara Kartal 2.5 milyon Euro’ya kadar inen Portekiz ekibine son teklifini sundu. Fikret Orman ve kurmayları, Guimaraes’i 2 milyon Euro bonservisin yanında sonraki satıştan pay ve bonuslarla ikna etti.

Böylece Beşiktaş, 24 yaşındaki yıldızın CONCACAF Gold Cup’tan sonra imza için gelmesini beklemeye başladı.

 

Güncellenme Tarihi : 29.6.2019 20:31

İLGİLİ HABERLER