Asayiş
  • 28.2.2013 23:09

Beşiktaş'ın göbeğinde silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen silahlı kişi Cezmi İzler ile bir süre tartıştı. Tartışmanın ardından saldırganın yanından ayrılan İzler, Kartal Heykeli'ne doğru ilerledi. Saldırgan İzler'i bir süre takip ettikten sonra silahını çıkararak 5 el ateş açtı. Sırtından ve çeşitli yerlerinden yaralanan İzler, bir süre ilerledikten sonra Kartal Heykeli'nin önünde yere yığıldı.

AMBULANS GEÇİKİNCE POLİS ARACIYLA GÖTÜRÜLDÜ

Çevredekiler hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre ambulans uzun süre beklendi. Ancak gelmeyince yaralı İzler polis aracına konuldu. Polis aracında bir süre ilerleyen yaralı İzler Barbaros Bulvarında ambulansın gelmesiyle polis aracından alınarak ambulansa taşındı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İzler tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırganın silahından çıkan kurşunlardan olay yerindeki bir kişinin daha yaralandığı öğrenildi. Yaralının kendi imkanlarıyla özel hastaneye giderek tedavi olduğu ve daha sonra hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayın nedenini belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:37

İLGİLİ HABERLER