Spor
  • 8.1.2014 21:09

Beşiktaş'ın Joleon Lescott transferi karıştı

Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısı öncesi kadrosuna katmak istediği Joleon Lescott konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yaklaşık 1 ay önce Lescott ile anlaşamaya varan Siyah Beyazlı kulüp, devre arası transfer döneminde Manchester City ile masaya oturmaya hazırlanıyordu. Sezon sonunda İngiliz ekibi ile mukavelesi sona erecek olan Lescott’u bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmayı planlayan Siyah Beyazlılar, Manuel Pellegrini engeline takıldı.

Manchester City teknik direktörü Pellegrini, savunma hattında görev yapan oyuncuların sakatlığını göz önünde bulundurarak Lescott’u sezon sonuna kadar kadrolarında tutabileceklerini ifade etti. Takımının İngiltere Premier Ligi’nde ve Şampiyonlar Ligi’nde yola devam etmesi sebebiyle yoğun bir maç trafiği yaşayacaklarını vurgulayan Şilili teknik adam, tecrübeli futbolcunun sezon sonuna kadar kadrolarında kalabileceğini vurguladı.

Siyah Beyazlı kulüp Lescott transferinin zora girmesi üzerine rotasını Everton forması giyen Johnny Heıtınga’ya çevirdi. 31 yaşındaki Hollandalı oyuncunun Everton ile mukavelesi sezon sonunda bitecek. Yönetim kurulu Lescott transferinin kesin olarak kapanması durumunda Heitinga için girişimlere başlamayı planlıyor.

Eurosport Türkiye

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:39

İLGİLİ HABERLER